Kiri-veitsisarja on monien vuosien eri japanilaisten veitsien tarkastelun ja arvioinnin lopputulos. Uskomme, että ne edustavat täydellistä tasapainoa suorituskyvyn ja hinnan välillä – kaikki on kiinni materiaaleista ja käsityötaidosta.
VG10-ruostumattomalla teräksellä on monia etuja. Sinun ei tarvitse huolehtia hapettumisesta samalla tavalla kuin hiiliteräksellä, mutta siinä on silti riittävästi hiiltä, mikä helpottaa teroittamista. Tämä teräs on kovaa, joten se säilyttää terävyytensä pidempään, tehden siitä erinomaisen, molempien ominaisuuksien yhdistelmän paljon käytetyille keittiöveitsille.
Kahdeksankulmaiset, japanilaistyyppiset kamferipuiset kahvat helmiäismaisella syykuviolla ovat miellyttäviä kädessä ja helppoja pitää puhtaina.
Kuten odottaa saattaa, nämä ensiluokkaiset materiaalit on yhdistetty täydellisesti tasapainotetussa muotoilussa, joka tyydyttää kokkeja kaikilla taitotasoilla.
Käytä Pettyä pienempiin töihin, Santokua yleiseen pilkkomiseen ja kuutiointiin, Nakiria vihannesten käsittelyyn ja Gyutoa lihan viipalointiin – tai käytä niitä juuri niin kuin sinusta tuntuu oikealta. Sääntöihin ei tarvitse kangistua.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.